Avantajele consilierii si consultatiilor ortopedice online

  1. Discutie deschisa cu un medic primar ortoped, deschis spre comunicare cu pacientul si cu experiența bogata in specialitatea ortopedie-traumatologie.
  2. Aveti libertatea si dreptul de a pune orice întrebăriin specialitateaortopedie-traumatologie medicului, si de a cere cat mai multe variante de tratament, potrivite.
  3. La întâlnirea cu medicul beneficiezi de o atmosfera destinsa, si nu ai tracul pe care-l poți trai la o întâlnire tipica fata in fata cu un medic, intr-un cabinet medical.
  4. In cadrul consultației online putem discuta, stand comod in fata calculatorului,si evitând scoaterea pacientului din casa, mai ales când starea lui de sănătate nu este buna, pacientul este greu deplasabil, iar afara nu e tocmai o temperatura potrivita(!) pentru vizita la cabinetul medicului).
  5. Evitarea contactului cu pacienții cu afecțiuni infecțioase din sala de așteptarea cabinetului medical.
  6. Consilierea ortopedica online îți oferă garanțiaconfidențialității si respectului din partea medicului, fiindcă nici o informație nu va fi făcută publică. Medicul va tine un dosar confidențial cu toate datele tale (in acest sens, înainte de începe consultul online propriu-zis vei avea de completat un formular).Acest document va fi păstrat de medic, in cea mai mare confidențialitate.
  7. Consultul ortopedic online poate fi util, in situații de non-urgenta medicala, in zone unde accesibilitatea la medic este redusa, in zone îndepărtate, sau pentru persoane care locuiesc in tari unde nu sunt obișnuiți cu limba personalului medical autohton sau pentru consulturi de tip „secondopinion”.

Răspunderea pentru veridicitatea datelor și informațiilor pe care ni le furnizați va aparține în întregime.
Consultul ortopedic online nu înlocuiește o consultație la cabinet, de aceea rămâne ca un serviciu medical utilizabil in situații medicale non-urgente.
În eventualitatea unei urgențe ortopedice ai responsabilitatea să te adresezi serviciilor de urgenta din spitale, sau sa suni la 112 Numărul Unic European in caz de Urgenta, dacă vă aflați pe teritoriul Uniunii Europene, sau numărul național unic al tării in care vă aflați.