Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cautati o clinica de ortopedie în Timisoara?

Sunt un medic ortoped din Timisoara, specializat in ortopedie-traumatologie si activez, atat in cadrul Clinicii II Ortopedie si Traumatologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, cat si la un cabinet de ortopedie din Timisoara - ORTOMEDTIM, de pe strada Circumvalatiunii, nr. 20.

In acelasi timp sunt implicat in activitatea didactica si de cercetare fiind asistent universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara.

Patologia chirurgicala și nonchirurgicala abordata cuprinde leziunile traumatice ale aparatului locomotor, chirurgia endoprotetica, procedurile endoscopice (artroscopia), etc., o lista mai completa fiind disponibila in cadrul acestui site.

Tot in cadrul acestui site va puteti programa pentru consultatii sau pentru anumite interventii chirurgicale la ORTOMEDTIM, clinica de ortopedie din Timisoara.

In cazul în care sunteti programat pentru o interventie chirurgicala puteti gasi informatii cu privire la documentele necesare pentru internare, tutoriale referitoare la principalele proceduri chirurgicale, precum si protocoalele postoperatorii.